Ansiktskur

Att komplettera sin vanliga ansiktsvård med en härlig ansiktskur är så mycket mer än bara en rengöring av din hud. Det är ett utmärkt sätt att få slappna av och koppla bort från vardagens stress.

Rosenseriens (www.rosenserien.se) ekologiska produkter.

Ansiktskur – Rosenserien

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie. Produkterna är baserade på ekologisk aloe vera i stället för vatten. De är fria från syntetiska tillsatser och parfymer, men har en svag doft av äkta rosenolja. Produkterna har samma ph-värde som huden och är effektiva med sin utmärkta balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. De innehåller råvaror ,som är kända för att inte vara allergiframkallande. Växterna kommer från ekologiska odlingar och handplockas vid skörd. Produkterna testas ej på djur.

Holistisk ansiktskur (30 min)

En ansiktsbehandling med helhetstänkande. Helt biologiska produkter. Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, serum/olja, ögoncreme, dagcreme.
Pris: 470:-

Holistisk ansiktskur (50 min)

En ansiktsbehandling med helhetstänkande. Helt biologiska produkter. Rengöring, peeling, ansiktsmassage (längre) med akupressur/dränage/reflexologi, mask, serum/olja, ögoncreme, dagcreme.
Medan masken verkar får du en skalp/hand/arm-massage.
Pris: 700:-

Holistisk ansiktskur Lyx (90 min)

Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage med aromaolja. Därpå följer en skön skalpmassage. Sedan rengöring, peeling, lång ansiktsmassage med akupressur/dränage/reflexologi inkl nack- och dekoltagemassage, mask, hand- och armmassage medan masken verkar, serum/olja,
ögoncreme och dagcreme.
Pris: 910:-

 

Ansiktskurer

Holistic face-mini (30 min)

För dig som vill ha en snabb uppfräschning av huden med en riktig fuktboost.
Rengöring, peeling, lätt ansiktsmassage, mask, hand- och armmassage medan masken verkar, serum, ögoncreme och dagcreme.
Pris: 470:-

Holistic Care-face (50 min)

En renande, fuktgivande och närande holistisk ansiktsbehandling som ger ditt ansikte vad det behöver.
Rengöring, peeling, brynplock, ansiktsmassage, aromapressur, mask, hand- och armmassage medan masken verkar, serum, ögoncreme och dagcreme.
Pris: 700:-

Holistic Care-face Lyx(90 min)

För dig som vill ha det där lilla extra när du ska göra din ansiktsbehandling. Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage med aromaolja. Därpå följer ansiktsrengöring, brynplock, peeling, lång ansiktsmassage inkl nack- och dekoltagemassage, lymfdränage, aromapressur, mask, hand- och armmassage medan masken verkar, serum, ögoncreme och dagcreme.
Pris: 910:-

Bokning

För bokning ring 013-12 03 60 eller boka online via BokaDirekt

Öppettider för behandling

Måndag-Fredag 10:00-18:00