Liftmassage – Ansikte

Ett naturligt ansiktslyft

Lift6 Liftmassage är den enda tekniken av sitt slag med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

Hur går Liftmassage till

Lift6 Liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram dina ansiktskonturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?

Vid första besöket går vi igenom dina önskemål och lägger upp en behandlingsplan. Själva behandlingen tar 35 min och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 12 behandlingar. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger/vecka. Därefter för att under hålla, men även förbättra resultaten, räcker det med 1 behandling i månaden.

Liftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker

Liftmassage passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Liftmassage är även ett alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandlingar pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft.

Liftmassage innebär inga som helt biverkningar eller risker och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt.

Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen. Om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång hudens egna, naturliga höga produktion av kollagen och elastin lite längre och därmed åldras senare. Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.

Möjliga resultat efter kur med LPG Liftmassage

 • Reducerar linjer och rynkor samt förebygger nya, i och med ökad produktion av elastin
  och kollagen
 • Stramar upp huden, minskar dubbelhakan och stramar upp halsen
  Slätar ut och stramar upp dekolletage
 • Motverkar påsig och trött hy
 • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
 • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare och fastare hud med
  ungdomlig lyster

30 min – 640:-

Kur 6 gånger, 2 gånger/vecka á 30 min – 3500:-

Kur 12 gånger, 2 gånger/vecka á 30 min – 6500:-

LPG-film

Boka via denna länk:

Boka via denna länk:

Öppettider för behandling

Du kan boka alla våra behandlingar online