Lipomassage – Kropp

Revolutionerande teknik

Lipomassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. En massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Lipomassage fokuseras på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Lipomassage skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

Patenterade, motoriserade rullar från LPG stimulerar fettnedbrytningen i fettcellens kärna, lipolys, genom massage enligt specifika protokoll och som med ett vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning. Lipomassage förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Under behandlingen, vilken trots sin effektivitet är behaglig, bär man en kroppsstrumpa.

Antal behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

Vi börjar med att boka en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål och tittar på din kropp och bedömer vävnaden och lägger upp en behandlingsplan.

  • Reducerar överflödigt fett på problemområden
  • Reducerar celluliter
  • Formar och lyfter rumpan
  • Framhäver kroppens konturer
  • Återställer hudens elasticitet
  • Slimmar figuren

45 min – 800:-

Kur 6 gånger, 2 gånger/vecka á 45 min – 4500:-

Kur 12 gånger, 2 gånger/vecka á 45 min – 8400:-

Bokning

För bokning ring 013-12 03 60 (kan vi inte svara, låt det ringa 7 signaler så går telefonsvararen på) eller boka online via BokaDirekt

Öppettider för behandling

Måndag-Fredag 10:00-18:00