Massage

All behaglig beröring gör att kroppen utsöndrar oxytocin, våra kroppars ”lugn och ro hormon”, vilket leder till en stressreducering. När man masserar bearbetar man kroppens vävnader med olika grepp, tryck, töjningar mm. Bland annat stimuleras lymf- och blodcirkulationen, immunförsvaret stärks, musklerna blir smidigare och man får en ökad kroppskännedom.

En djupgående massage, där man med olika tryck, knådningar och töjningar löser upp spänningar och ökar cirkulationen i kroppens muskler och bindväv.
Av massören kan Du också få råd om hemtöjningar som lämpar sig för Dig.
Pris: 520:- / 690:- / 790:- / 890:- / 990:-

Det går att köpa 5-kort på klassisk/avslappningsmassage:

30 min – 2 340:-
45 min – 3 100:-
60 min – 3 555:-
75 min –4 000:-
90 min –  4 455:-

Är en mjuk och skön behandlingsform som kombinerar eteriska oljors terapeutiska verkan med massagens välgörande effekter. Den mjuka massagen ger en känsla av välbefinnande och avslappning.
Pris: 790:-

Inleds med en aromamassage på 60 min och sedan en 30 min skön ansiktsmassage med rengöring, massage, peeling, akupressur, ansiktsreflexologi och avslutande kräm.
Pris: 990:-

Utförs från hjässa till tår och avslutas med en kortare ansiktsmassage. Hela kroppen behandlas, inkl fötter, händer, ansikte och skalp. Välgörande aromaoljor används för att förstärka behandlingsupplevelsen.
Pris: 890:-

En massage där Du med hjälp av eteriska oljor och varma stenar får en upplevelse utöver det vanliga. Med stenar i händerna mjukar terapeuten varsamt upp stumma muskler och låter energin flöda. Utmärkt metod vid frusenhet, stelhet, värk eller när Du bara behöver varva ner. Tillsammans med den djupgående värmen sprider en känsla av välbefinnande i kropp och själ.

Pris: 560:- / 760:- / 860:- /

En kombinationsbehandling med varma stenar och klassisk massage.

Pris: 790:- / 890:-

En holistisk helkroppsbehandling som ger harmoni till både kropp och själ. Olika massagetekniker används såsom klassisk muskelmassage, avslappningsmassage, taktil beröring, akupressur och lymfdränage med ett stort antal olika grepp, för att uppnå total, optimal effekt. Hela kroppen behandlas, inkl fötter, händer, ansikte och skalp. Välgörande aromaoljor används för att förstärka behandlingsupplevelsen.

Pris: 990:-

Metoden innebär att man använder sig av omslutande, lätta strykningar eller tryck på huden, efter ett bestämt mönster.

Huden är vårt största sinnesorgan och vid beröring frigörs oxytocin, som är ett ”lung- och ro hormon”.

Medveten beröring kan bidra till att:

  • Skapa lugn och ro
  • Ge avkoppling och välbefinnande
  • Lindra smärta
  • Reducera stress
  • Lindra sömnsvårigheter
  • Förbättra mag- och tarmfunktionen
  • Stärka kroppsuppfattningen

Pris: 690:-

Koppning används framför allt vid olika typer av smärtsyndrom, används också för att stimulera akupunkturpunkter för att balansera upp kroppen mm.

Det undertryck som skapas av koppen ger ökad blodcirkulation och påverkar det lymfatiska systemet, bindväven, huden och underliggande vävnad.

 

Pris 690:-

Boka via denna länk:

Boka via denna länk:

Öppettider för behandling

Du kan boka alla våra behandlingar online