Marie

1993 startade jag Maries Kroppscenter och har sedan dess arbetat med alternativbehandlingar. Sedan 2006 finns jag på Hälsohuset.

Jag utbildade mig till massageterapeut på Kroppsterapiskolan -92 och till diplomerad aromaterapeut på Axelsons -98.

Utbildad i ayurvedisk massage på Lakshmi i Göteborg -04.

Ayurvedisk massage är en 5000-årig visdom från Indien som kan beskrivas vara ett grundläggande hälsosystem som syftar till att stärka kroppens medfödda självläkande förmåga. Enligt ayurveda beror sjukdomar och ohälsa till största delen på obalanser och slaggprodukter i kroppen. Ett resultat av att vi inte lever i harmoni med naturen.

Genom att identifiera kundens kroppskonstitution enligt de tre doshorna; vata, pitta, kapha, kan man skapa balans i den hela individuella konstitutionen, inkl huden.

År 2001 började jag med LPG och har sedan dess behandlat alltifrån fibromyalgipatienter till att hjälpa personer att få en mer smidig, slank och väldefinierad kropp. Endermologie är inte bara en estetisk behandling utan hjälper även till att lossa på förtätad bindväv som hindrar våra muskler att arbeta optimalt.

Yttre skönhet är beroende av inre välbefinnande och balans.

Hos mig på Hälsohuset kan Du njuta av sköna behandlingar – Klassisk/Avslappningsmassage, Aromamassage, Holistisk ansiktsbehandling, Hot Stone massage, Abhyanga (varm oljemassage) och LPG/Endermologie.

Varmt välkommen!

BEMER – Fysikalisk Vaskulär Terapi

BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.

Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande.

Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och i idrott.

Därför använder vi BEMER®-terapi i vår terapeutiska verksamhet.

Säg JA till BEMER-behandling

Det finns 45.000 sjukdomar men bara 1 HÄLSA!

Läs mer om Bemer!

Bokning

För bokning ring 013-12 03 60 (kan vi inte svara, låt det ringa 7 signaler så går telefonsvararen på) eller boka online via BokaDirekt

Öppettider för behandling

Måndag-Fredag 10:00-18:00