Marie

År 2001 började jag med LPG och har sedan dess behandlat alltifrån fibromyalgipatienter till att hjälpa personer att få en mer smidig, slank och väldefinierad kropp. Endermologie är inte bara en estetisk behandling utan hjälper även till att lossa på förtätad bindväv som hindrar våra muskler att arbeta optimalt.

Yttre skönhet är beroende av inre välbefinnande och balans.

Hos mig på Hälsohuset kan Du njuta av sköna behandlingar – Klassisk/Avslappningsmassage, Aromamassage, Holistisk ansiktsbehandling, Hot Stone massage, Abhyanga (varm oljemassage) och LPG/Endermologie.

Varmt välkommen!

BEMER – Fysikalisk Vaskulär Terapi

BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.

Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande.

Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och i idrott.

Därför använder vi BEMER®-terapi i vår terapeutiska verksamhet.

Säg JA till BEMER-behandling

Det finns 45.000 sjukdomar men bara 1 HÄLSA!

Läs mer om Bemer!

Boka via denna länk:

Boka via denna länk:

Öppettider för behandling

Du kan boka alla våra behandlingar online