Monica

  • Certifierad massör
  • Friskvårdsterapeut
  • Spa-terapeut
  • Beröringspedagog

…och vem döljer sig då bakom alla dessa terapeutiska termer?

Jag är i själ och hjärta en livsnjutare! Och jag försöker alltid leva som jag lär. Mitt största motto är ”Balans”, det vill säga att inte måla in sig i ett hörn med en massa måsten, utan att leva och må så gott det bara går.

Om det är träning sju dagar av sju vissa veckor och fokus på quinoa, linser och rätt fett, så kan det för mig – Monica – vara precis lika rätt med en pizza och en kall öl den andra och bara en ynka promenad runt korta slingan bland el-ljusspåren. Alltså: det handlar om att lära känna sig själv, sin kropp och sin själ, att lyssna in och känna efter vad jag behöver just nu. Jag använder också ofta det kinesiska ordspråket som säger: ”Man kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ens huvud, men man kan förhindra att de bygger bo där!”

Jag har många års erfarenhet av massage och kroppsbehandlingar i flera olika former. Alltifrån taktil massage som smärtlindring för t ex reumatiker, fibro-kunder och stressade småbarnsföräldrar till tuff, klassisk massage för några av våra topp-presterare inom svensk simning. Jag har packat in åtskilliga i både grön och lila lera och jag har pratat mycket om det här med kost/stresshantering/träning.

Beröringens betydelse för oss människor är långt mycket viktigare än de flesta vet och jag förmedlar denna kunskap med själ och hjärta, oavsett om Du väljer klassisk massage, hot-stone, taktil massage eller underbara total care!

Utöver ovanstående har alltid hudvård legat mig varmt om hjärtat! Därför är det med stor glädje jag kan erbjuda mina kunder tre olika holistiska ansiktsbehandlingar med ekologiska hudvårdsprodukter som
t ex Weleda.

Varmt välkommen att boka lite ”egen-tid”!

Boka via denna länk:

Boka via denna länk:

Öppettider för behandling

Du kan boka alla våra behandlingar online